Teatermagasinet – Martin Lyngbo

Han er chef for Danmarks eneste repertoireteater. Altså et teater, der har en lang række forestillinger, de lige kan hive op af posen og sætte på scenen. Mungo Park er teatret, og lederen frem til sommer hedder Martin Lyngbo. Hvad er gået godt og hvad har været besværligt ved denne form for teaterdrift? Hvorfor siger han farvel med endnu en opsætning af ”Hamlet”, og hvad skal han beskæftige sig med i fremtiden? Det kan man erfare, når Lyngbo er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Teatermagasinet”.
Men inden samtalen er der klip og anmeldelser fra Betty Nansens Steinbeck-dramatisering ”Vredens druer”, Nørrebro Teaters bud på ”Livsens ondskab” og Aalborg Teaters nye danske drama ”Drengen der ville være vægtløs” samt flere korte anmeldelser og omtaler fra det danske teaterlandskab.
Og til sidst i programmet udlodder Henrik Lyding gratis teaterbilletter.