Teatermagasinet – Gritt Uldall-Jessen

I dansk teater findes der en sand underskov af talent, der laver mange alternative teaterprojekter og afsøger nye genrer. En af de mest markante er dramatikeren Gritt Uldall-Jessen, der blandt andet har været initiativtager til foreningen Uafhængige Scenekunstnere, lige som hun har produceret en række forestillinger og festivaler både herhjemme og i udlandet. Men hvordan er vilkårene, når man ikke har det store og officielle Danmarks bevågenhed? Mød hende i denne udgave af Teatermagasinet, og hør hendes svar.
Men først er der klip og anmeldelser fra den amerikanske musical ”Saturday Night Fever” i Falkoner på Frederiksberg, fra Vendsyssel Teaters åbningsforestilling i det nye teaterhus, Holbergs ”Niels Klim”, og endelig Nørregadeteatrets bud på operetten ”Frøken Nitouche”, der spiller i Maribo. Senere i programmet handler det om John Steinbecks ”Vredens druer” på Betty Nansen, ny dansk dramatik på Grob og Bellevue, samt moderne ballet og klassisk opera på Det Kgl. Teater.
Til sidst i programmet udlodder Henrik Lyding som sædvanligt gratis teaterbilletter.