Talksjow West – episode 5

dk4 er draget vestpå for at sætte fokus på markante personligheder, politikere, musikere, sportsstjerner, kunstnere og andre ildsjæle med virke på Fyn og i Jylland.
Talksjow West sendes fra studierne på Trindsøvej i Aarhus foran et veloplagt publikum og med levende håndspillet musik.

I den femte udgave medvirker musikeren Helge Engelbrecht og speedwaykøreren Michael Jepsen Jensen, begge født og opvokset i Grindsted. Engelbrecht taler om sin lange karriere, op og nedture, og visioner for fremtiden. Michael Jepsen Jensen snakker selvfølgelig speedway, men forholder sig også til den konflikt som for nylig medførte landstræner Anders Sechers bratte afgang, en konflikt som Jepsen Jensen helt ufrivilligt blev en del af.
Sangeren fra Sønderborg, Henriette Sonne, optræder med to numre.

Vært: Ib Søby.