Teatermøde – Susse Wold

”Er hun den smukkeste skuespillerinde, vi har haft? En fuldendt verdensdame i hvert fald, med et enormt talent”, lyder Henrik Lydings indledning til programmet. Alligevel står hun ikke længere på scenen hver sæson. Gider hun bare ikke mere eller hvad? Lige nu spiller hun heldigvis sammen med sin mand, Bent Mejding i komedien ”Kærestebreve”, der turnerer landet rundt. Men ellers? Hun er uddannet fra Privatteatrenes Elevskole i 1958 og har et helt specielt forhold til Det Ny Teater. Hun har arbejdet med alle de store instruktører og var i en lang periode en del af Det Kgl. Teaters ensemble. Hun har svært ved at sige noget grimt om andre mennesker; hun bryder sig bestemt ikke om at være et ikon eller en diva; og for 43 år siden hang hun rædselsslagen oppe under loftet i en trapez på Falkoner Teatret i en mislykket Stig Lommer-revy.
Henrik Lydings gæst i dette ”Teatermøde” er Susse Wold.