Teatermøde – Morten Kirkskov

Der er noget farligt inden i ham. Eller det var der i hvert fald dengang han debuterede. En pæn ung mand, hvor man fornemmede, at han let kunne eksplodere på scenen. Året efter uddannelsen som skuespiller på Odense Teaters elevskole fik han i 1991 sit gennembrud på Cafeteatret med forestillingen ”Solformørkelse” og senere stor succes med blandt andet monologen ”Den Fremmede” efter Albert Camus’ roman – forestillinger han i øvrigt selv havde produceret. En interessant skuespiller, med andre ord. Og initiativrig. At der var meget andet inden i ham end det farlige, har han siden bevist. En dramatiker, en forfatter, en instruktør og en teaterchef, blandt andet. På Aalborg Teater og senest som skuespilchef på Det Kgl. Teater. Foruden en Reumert-nominering som Årets Instruktør for klassikeren ”Indenfor Murene” og en anmelderrost romandebut med den delvis selvbiografiske roman Kapgang.
Henrik Lyding byder velkommen til ”Teatermøde – med Morten Kirkskov”.