Teatermøde – Anders Bircow

Man kender ham fra ”Linie 3”. Ham den lille rapkæftede. Men bag dén figur gemmer sig en bankassistent og en skolelærer. Foruden en skuespiller, uddannet på Aarhus Teater i slutningen af 1970’erne. I mange år dyrkede han skuespillerkarrieren sideløbende med de mange turneer med ”Linie 3”. Men i de senere år er der blevet længere mellem begge dele. Og så, pludselig dukker han op igen. Som hensynsløs krofatter i musicalen ”Les Miserables”, som Picasso i et stykke moderne dramatik, som vikar for Asger Reher i konkurrenten Ørkenens Sønners seneste show, eller som fisk i Disney-musicalen ”Den lille Havfrue” på Fredericia Teater. Det med Disney er i øvrigt ikke ukendt område – det er nemlig også ham, der lægger stemme til Mickey Mouse. Anders Bircow er gæst hos Henrik Lyding i dette ”Teatermøde”.