Teatermagasinet – Jakob Steen Olsen

Teatermagasinet - Jakob Steen Olsen

Fredericia Teater brager af sted fra succes til succes. Aldrig har en forestilling fået så mange seks-stjernede anmeldelser som ”Klokkeren fra Notre Dame”. Hvad er hemmeligheden, og hvordan forholder det sig med den mere kunstneriske udvikling af musicalgenren herhjemme? Drukner det hele i Disney? Det spørger Henrik Lyding blandt andet om, når han har besøg i studiet af teaterchef Søren Møller, der også kommer med sit bud på musicalens fremtid.
Men inden da anmelder Henrik Lyding Dansk Danseteaters nye turneforestilling ”Vals”, komedien ”VHS” fra Svalegangen og Det Kgl. Teaters ballettilbud ”Dans2Go” til de knap så balletvante – og viser klip fra forestillingerne.
Til sidst i programmet er der flere korte anmeldelser og udlodning af gratis teaterbilletter.