Selskabsadvokaten – Danske aktier

Selskabsadvokaten, Troels Wenzel Østergaard, giver sammen med Børsens ansvarshavende chefredaktør Anders Krab-Johansen et indblik i, hvad Danmark som samfund skal bruge et aktiemarked til. De ser på aktiekulturen i Danmark kontra aktiekulturen i Sverige samt på, hvorfor de hurtigt voksende gazellevirksomheder i Danmark ikke benytter fondsbørsen til at rejse penge.
Asger Aamund giver sit syn på prissætningen og likviditeten i det danske børsmarked. Han fortæller bl.a. at de amerikanske investorer ønsker 2-3 mio. amerikanske dollar i omsætning i en aktie før de finder det interessant at putte penge i.
Aktieanalytiker Helge Larsen, redaktør på Proinvestor og deltager i Millionærklubben, fortæller om aktiehandlen i Danmark og giver skatten som årsag til at svenskerne i høj grad er mere risikovillige end danske investorer. Helge Larsens råd til investorer er, at de skal lave en grundig undersøgelse af de aktier de invester i. Læs mere på www.selskabsadvokaterne.dk