Bog og forfatter med Bo Tao Michaëlis og Kirsten Thorup

En af Danmarks mest kendte og anerkendte forfattere, Kirsten Thorup, er denne gang gæst i “Bog og forfatter”, hvor omdrejningspunktet for samtalen er hendes bog; ”Indtil vanvid, indtil døden”. Den tager udgangspunkt i en dansk kvinde, der bliver draget af det nazistiske Tyskland og er en skildring af mennesket, og hvordan vores etiske og moralske grænser hele tiden rykkes – uden vi opdager det.

Det bliver derfor en interessant samtale mellem Bo Tao Michaëlis og Kirsten Thorup, der bliver præget af, hvordan man kan skrive en bog med så mange grufulde detaljer, men som læseren alligevel bliver draget ind af. Og hvorfor og hvordan man kan skrive en bog helt uden nogle kapitler. Samtidig med dette fortæller, Kirsten Thorup om sin detaljerige research til bogen, hvor hun flere gange måtte overveje, hvilke fakta, der skulle med i bogen, og hvilke, der blev for voldsomme.