Mik Schacks Nabo Service – Torben Steno

Mik Schacks Nabo Service - Torben Steno

Han sætter stor pris på Sverige og på svensk kultur. Han er en absolut kender af Tyskland, og han elsker tyskernes ”gutbürgerliche Küche”. Men han er også musiker, journalist, radiovært og ølkender, og i Mik Schacks køkken er han på hjemmebane, for der har han for år tilbage produceret programmet ”Hjemmeservice” sammen med Mik Schack. Navnet er Torben Steno, og han vender i denne udgave af ”Mik Schacks Nabo Service” tilbage til Miks køkken – medbringende det gamle, brune orgel.

Det bliver et festligt gensyn, kan vi roligt røbe, og denne gang handler det især om nabolandene Tyskland og Sverige og ikke mindst deres mad- og ølkultur, men også om deres tv-programmer og om Nabolandskanalerne, der giver danskerne mulighed for at se nabolands-tv med danske undertekster.

”Mik Schacks Nabo Service” produceres i samarbejde Nabolandskanalerne og Copydan VerdensTV.